Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inna wersja naleśników ... kasza manna zamiast mąki :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 477
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 477
Składniki
Wszystkie składniki zmiksować do połączenia składników. Odstawić na ok. 15 min, żeby kasza manna napęczniała. Smażyć na patelni z odrobiną oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z ulubionymi dodatkami - u mnie twaróg z bananami i cynamonem. Smacznego :-)