Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki z serowym nadzieniem, szybko się robi i szybko znika.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe łączymy ze sobą, dokładnie mieszając, tak żeby nie powstały grudki.
2. Następnie smażymy naleśniki na rozgrzanym oleju lub na naleśnikarce.
3. Serek mascarpone mieszamy z serkiem homogenizowanym.
4. Gotowy farsz nakładamy na każdy naleśnik.
5. Składamy w prostokąty.
6. Układamy w naczyniu .
1. Dekorujemy pozostałą masą serową i owocami. 2. Naleśniki gotowe. 3. Smacznego.