Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki z serowym nadzieniem, szybko się robi i szybko znika.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe łączymy ze sobą, dokładnie mieszając, tak żeby nie powstały grudki.
2. Następnie smażymy naleśniki na rozgrzanym oleju lub na naleśnikarce.
3. Serek mascarpone mieszamy z serkiem homogenizowanym.
4. Gotowy farsz nakładamy na każdy naleśnik.
5. Składamy w prostokąty.
6. Układamy w naczyniu .
1. Dekorujemy pozostałą masą serową i owocami. 2. Naleśniki gotowe. 3. Smacznego.