Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki z serowym nadzieniem, szybko się robi i szybko znika.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 53
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 112
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10340
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 111
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1004
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 53
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 112
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10340
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 111
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1004
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe łączymy ze sobą, dokładnie mieszając, tak żeby nie powstały grudki.
2. Następnie smażymy naleśniki na rozgrzanym oleju lub na naleśnikarce.
3. Serek mascarpone mieszamy z serkiem homogenizowanym.
4. Gotowy farsz nakładamy na każdy naleśnik.
5. Składamy w prostokąty.
6. Układamy w naczyniu .
1. Dekorujemy pozostałą masą serową i owocami. 2. Naleśniki gotowe. 3. Smacznego.