Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te naleśniki muszę robić bardzo często bo mój mąż je uwielbia
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 709
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1016
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2034
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 709
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1016
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2034
Składniki
Usmażyć naleśniki wg własnego przepisu. Nie podaję mojego bo składniki daje zawsze "na oko".
Pieczarki umyć i pokroić na małe kawałki. Podsmażyć na masełku ( przyprawić). Zdjąć z patelni.
Na tej samej patelni podsmażyć wędlinę ( boczek jak kto woli).
Wrzucić pieczarki do wędlin. Wymieszać.
Farsz nakładać na naleśnik.Na to starty ser.
Złożyć na pół.....i jeszcze raz na pół.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Można posypać serem gdy kończy się smażyć. Można polać ketchupem.