Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te naleśniki muszę robić bardzo często bo mój mąż je uwielbia
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 101
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 108
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 101
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 108
Składniki
Usmażyć naleśniki wg własnego przepisu. Nie podaję mojego bo składniki daje zawsze "na oko".
Pieczarki umyć i pokroić na małe kawałki. Podsmażyć na masełku ( przyprawić). Zdjąć z patelni.
Na tej samej patelni podsmażyć wędlinę ( boczek jak kto woli).
Wrzucić pieczarki do wędlin. Wymieszać.
Farsz nakładać na naleśnik.Na to starty ser.
Złożyć na pół.....i jeszcze raz na pół.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Można posypać serem gdy kończy się smażyć. Można polać ketchupem.