Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne i sycące....nie trzeba więcej dodawać :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 363
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 363
Składniki
Pieczarki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach Ryż gotujemy Cebulę drobno siekamy i smażymy na oleju Do zeszklonej cebuli dodajemy starte pieczarki i smażymy do odparowania płynu w międzyczasie soląc je i doprawiając pieprzem Do odparowanych pieczarek dodajemy ugotowany ryż. Mieszamy Tak przygotowanym farszem smarujemy naleśniki i zwijamy. Podsmażamy z każdej strony na oleju Podajemy z ulubioną surówką