Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki każdy lubi,polecam tym razem wytrawne,bardzo smaczne:)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 76
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 76
Składniki
Usmażyć naleśniki. Pokrojonego pora w talarki zeszklić na tłuszczu.
Pieczarki pokroić w kostkę i dodać do podsmażonego pora. Dodać drobno pokrojoną papryczkę chili i podsmażyć.
Na podsmażone pieczarki dodać brokuła drobno pokrojonego,doprawić solą i pieprzem do smaku i całość smażyć 10 min.tak by brokuł był miękki. Na placki naleśnikowe kłaść farsz ,dodać plasterki mozzarelli ,zwinąć w trójkąty i podsmażyć na patelni lub w piekarniku. Gotowe posypać startym brokułem
Smacznego życzę!