Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki każdy lubi,polecam tym razem wytrawne,bardzo smaczne:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7631
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 227
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2566
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7631
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 227
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2566
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Składniki
Usmażyć naleśniki. Pokrojonego pora w talarki zeszklić na tłuszczu.
Pieczarki pokroić w kostkę i dodać do podsmażonego pora. Dodać drobno pokrojoną papryczkę chili i podsmażyć.
Na podsmażone pieczarki dodać brokuła drobno pokrojonego,doprawić solą i pieprzem do smaku i całość smażyć 10 min.tak by brokuł był miękki. Na placki naleśnikowe kłaść farsz ,dodać plasterki mozzarelli ,zwinąć w trójkąty i podsmażyć na patelni lub w piekarniku. Gotowe posypać startym brokułem
Smacznego życzę!