Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki serowo-malinowe można podać na deser lub danie główne.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4123
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34252
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1836
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113674
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4123
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34252
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1836
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113674
Składniki
Z mąki, proszku do pieczenia, jajka, mleka i wody zrobić ciasto naleśnikowe . Usmażyć naleśniki na oleju na rozgrzanej patelni. Powinno wyjść 10 szt. Ser rozetrzeć z cukrem waniliowym i częścią malin na gładką masę. Część malin odłożyć do dekoracji. Posmarować naleśniki, dodać na masę po kilka całych malin i zwinąć w rulon lub złożyć w trójkąty. Pozostałe maliny zagotować z łyżką cukru aż puszczą sok i sosem polać naleśniki.