Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, mega smaczne i efektowne danie dla gości:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7852
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7852
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Naleśniki smażymy wg sprawdzonego, ulubionego przepisu:)
Do miseczki wrzucamy ser, cukier waniliowy i śmietanę. Mieszamy, by wyszła nam gęsta i aksamitna maź.
Maliny wrzucamy na patelnie, smażymy dodając miód i cukier. Na koniec, gdy już będą rozgotowane, wlewamy rum.
Naleśniki już przestudzone (gorące nie smakują w tym wydaniu najlepiej) kładziemy na talerz, na 1/4 powierzchni nakładamy po 2 łyżki serka, składamy naleśnik na cztery i tak złożony polewamy ciepłymi malinami.