Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre z nutka kwaskowatego smaku.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14520
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1385
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14520
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1385
Składniki
Masa na naleśniki ma mieć konsystencję niezbyt lejącą i nie za rzadką .Na pewno każda/y z nas ma swój ulubiony przepis.
Naleśniki zawijamy i jeszcze zapiekamy w piekarniku. Między partie naleśników dajemy papier do pieczenia. Żeby zapobiec przyklejaniu . Polecam .