Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do zrobienia i smaczne
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22973
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1925
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22973
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1925
Składniki
Farsz : pieczarki i cebulke drobno pokroic i usmażyć na patelni,posolić i poiperzyć. Do tego dodać rozmrożony szpinak,czosnek,czubrycę zieloną,i serek almette. Chwilkę podusić
Ciasto na naleśniki: jajko, mleko i mąke wraz ze szczyptą soli,zmiksować do konsystencji śmietany. Kojeno smażyć
Naleśniki posmarować farszem, zwinąć w rulon, polać jogurtem i posypać kiełkami :D smacznego