Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do zrobienia i smaczne
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 100
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 185
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 100
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 185
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Składniki
Farsz : pieczarki i cebulke drobno pokroic i usmażyć na patelni,posolić i poiperzyć. Do tego dodać rozmrożony szpinak,czosnek,czubrycę zieloną,i serek almette. Chwilkę podusić
Ciasto na naleśniki: jajko, mleko i mąke wraz ze szczyptą soli,zmiksować do konsystencji śmietany. Kojeno smażyć
Naleśniki posmarować farszem, zwinąć w rulon, polać jogurtem i posypać kiełkami :D smacznego