Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do zrobienia i smaczne
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 44
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 44
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Składniki
Farsz : pieczarki i cebulke drobno pokroic i usmażyć na patelni,posolić i poiperzyć. Do tego dodać rozmrożony szpinak,czosnek,czubrycę zieloną,i serek almette. Chwilkę podusić
Ciasto na naleśniki: jajko, mleko i mąke wraz ze szczyptą soli,zmiksować do konsystencji śmietany. Kojeno smażyć
Naleśniki posmarować farszem, zwinąć w rulon, polać jogurtem i posypać kiełkami :D smacznego