Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczarki i szpinak to produkty, które zawsze mam w lodówce
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3941
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415288
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2521
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3941
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415288
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2521
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto na naleśniki, odstawić na 30 min, 2. cebule i czosnek posiekać, pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki, rozgrzać olej, dodać warzywa wraz ze szpinakiem, dusić na małym ogniu do miękkości, w razie potrzeby podlać odrobiną wody, jak warzywa będą miękkie dodać serek, doprawić solą i pieprzem, 3. smażyć naleśniki, smarować farszem i zwijać, (naleśniki można oczywiście opanierować w jajku i bułce oraz usmażyć na oleju, będą pyszne krokiety, ale za to dużo bardziej kaloryczne), smacznego