Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczarki i szpinak to produkty, które zawsze mam w lodówce
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1023
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 63
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42839
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8161
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1023
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 63
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42839
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8161
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto na naleśniki, odstawić na 30 min, 2. cebule i czosnek posiekać, pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki, rozgrzać olej, dodać warzywa wraz ze szpinakiem, dusić na małym ogniu do miękkości, w razie potrzeby podlać odrobiną wody, jak warzywa będą miękkie dodać serek, doprawić solą i pieprzem, 3. smażyć naleśniki, smarować farszem i zwijać, (naleśniki można oczywiście opanierować w jajku i bułce oraz usmażyć na oleju, będą pyszne krokiety, ale za to dużo bardziej kaloryczne), smacznego