Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczarki i szpinak to produkty, które zawsze mam w lodówce
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto na naleśniki, odstawić na 30 min, 2. cebule i czosnek posiekać, pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki, rozgrzać olej, dodać warzywa wraz ze szpinakiem, dusić na małym ogniu do miękkości, w razie potrzeby podlać odrobiną wody, jak warzywa będą miękkie dodać serek, doprawić solą i pieprzem, 3. smażyć naleśniki, smarować farszem i zwijać, (naleśniki można oczywiście opanierować w jajku i bułce oraz usmażyć na oleju, będą pyszne krokiety, ale za to dużo bardziej kaloryczne), smacznego