Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po ciężkich, świątecznych daniach mamy ochotę na cos lekkiego, proponuje naleśniki ze szpinakiem
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 26
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 26
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Składniki
1. do mąki dodać jajko, 1/2 łyżeczki soli, wlać mleko, rozrobić ciasto, dodać taką ilość wody gazowanej aby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany, odstawić aby odpoczęło, 2. cebulę i czosnek drobno posiekać, poddusić na oleju, dodać pokrojone w plasterki pieczarki, podsmażyć, dodać szpinak, sól i pieprz, smażyć do odparowania wody, zdjąć z ognia, dodać serek, doprawić finalnie, 3. smażyć cienkie naleśniki, smarować farszem, smacznego