Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które rozpływają się w usta, nietypowy farsz sprawia, że mięso jest soczyste.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Na każdy kawałku mięsa układamy liść kapusty tak żeby przykrywał prawie mięso.
3. Następnie dwa paseczki papryki i po dwie kuleczki sera mozzarelli. 4. Na koniec posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem i zwijamy robiąc roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej i smażymy na rozgrzanym Oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.