Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które rozpływają się w usta, nietypowy farsz sprawia, że mięso jest soczyste.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 712
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 100
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2806
Polecam.
Odsłon: 501
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 742
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 712
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 100
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2806
Polecam.
Odsłon: 501
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 742
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Na każdy kawałku mięsa układamy liść kapusty tak żeby przykrywał prawie mięso.
3. Następnie dwa paseczki papryki i po dwie kuleczki sera mozzarelli. 4. Na koniec posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem i zwijamy robiąc roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej i smażymy na rozgrzanym Oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.