Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 915 Ocena: 10580
Dodano: 09.03.2020
Odsłon: 2712
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola.
2. Na każdy kawałku mięsa układamy liść kapusty tak żeby przykrywał prawie mięso.
3. Następnie dwa paseczki papryki i po dwie kuleczki sera mozzarelli.
4. Na koniec posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem i zwijamy robiąc roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej i smażymy na rozgrzanym Oleju.
6. Roladki gotowe.
7. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Nevermore 10 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Gotować, gotować i smażyć, to zabija wirusy ;PPyszne jedzonko, jak zresztą zawsze :) Odpowiedzi: 2 ▼
0 Kto głosował? | Odpowiedz