Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-05-2010
Podobnie robione,jak kotlet mielony,ale jednak inaczej,smak zupelnie inny.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8268
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2842
Polecam.
Odsłon: 1485
Polecam.
Odsłon: 439
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8268
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2842
Polecam.
Odsłon: 1485
Polecam.
Odsłon: 439
Składniki
Ryby przemiel przez maszynke do miesa razem z cebula,dodaj make i pietruszke,przyprawy
Wymieszaj mleko razem ze smietana po woli dodawaj do masy rybnej mieszajac,konsystencja musi odklejac sie od rak,jezeli jest za rzadka dodaj maki ziemniaczanej,dosmacz
Formuj male placuszki,podsmarzaj na oleju z obu stron na zloty kolor.Najlepiej smakuja z brazowym sosem z podsmarzona cebulka i surowka z marchewki z rodzynkami .