Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13406
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13406
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5173
Składniki
Podudzia umyć i ugotować w posolonej wodzie z dodatkiem warzyw..Osobno pokroić cukinię w grubsze plastry wraz ze skórką(jak jest jeszcze miękka).Pomidory sparzyć ,obrać ze skórki.Dać na patelnię masło,pokrojoną cukinię,pomidory,kukurydzę,oraz jabłko pokrojone w półksiężyce. Smażyć do miękkości.Na końcu doprawić solą,pieprzem. Ugotowane nóżki obtoczyć w mące i obsmażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego życzę!