Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad jest szybki, łatwy i sycący. A na talerzu nie dość, że smacznie to jeszcze kolorowo. Polecam.
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 57
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 181
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 59
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 839
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 399
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 57
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 181
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 59
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 839
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 399
Składniki
Makaron ugotować al dente. Jajka ugotować na twardo. Brokuł podzielić na różyczki i krótko obgotować. Pomidorki pokroić na połówki. Pokrojoną natkę pietruszki, ziarna słonecznika, parmezan, oliwę i przyprawy zmiksować w blenderze. Powstałe w ten sposób pesto pietruszkowe wymieszać z ciepłym jeszcze penne. Nakładać na talerze. Dodać pokrojone jajka, pomidorki i różyczki brokuła. Uwaga! Podane proporcje są na trzy porcje obiadowe.