Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad jest szybki, łatwy i sycący. A na talerzu nie dość, że smacznie to jeszcze kolorowo. Polecam.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 111
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 25
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 111
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 25
Składniki
Makaron ugotować al dente. Jajka ugotować na twardo. Brokuł podzielić na różyczki i krótko obgotować. Pomidorki pokroić na połówki. Pokrojoną natkę pietruszki, ziarna słonecznika, parmezan, oliwę i przyprawy zmiksować w blenderze. Powstałe w ten sposób pesto pietruszkowe wymieszać z ciepłym jeszcze penne. Nakładać na talerze. Dodać pokrojone jajka, pomidorki i różyczki brokuła. Uwaga! Podane proporcje są na trzy porcje obiadowe.