Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brakuje Wam pomysłu na obiad? Skorzystajcie z tego przepisu. Roladki ze schabu idealnie się sprawdzą na niedzielny obiad oraz większe, rodzinne uroczystości. Ich przygotowanie jest banalnie proste. Będziecie potrzebowali zaledwie kilku prostych składników. Wychodzą za każdym razem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Schab pokrój na 6 równej grubości plastów. Każdy z nich rozbij tłuczkiem oraz oprósz z dwóch stron solą i pieprzem.
Ogórki pokrój na paseczki.
Plastry schabu posmaruj z jednej strony musztardą, połóż na każdy z nich plasterek sera i pokrojone w paseczki ogórki. Mięso zwiń w rulon i owiń boczkiem.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki oleju. Roladki podsmaż z każdej strony na złoty kolor, następnie przełóż je do naczynia żaroodpornego i wstaw do piekarnika.
Roladki ze schabu piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 35-40 minut. Serwuj z ziemniakami i lekką surówką. Smacznego!