Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, lekki obiad gotowy w 20 minut. Ryba z słodkawym groszkiem, pomidorem i młodymi ziemniakami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12323
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13149
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5373
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12323
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13149
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5373
Składniki
Młode ziemniaki oskrobać i opłukać. Rybne polędwiczki opłukać zimną wodą, skropić sokiem z cytryny i posypać przyprawą. W saganku do gotowania na parze zagotować wodę. Na dolną część włożyć młode ziemniaki, na górną ryby i zielony groszek.Groszek posypujemy odrobiną cukru i soli.Dobrze jest od czasu do czasu przemieszać ziemniaki i groszek. Gotować 10 minut, ryby przewrócić na drugą stronę i przełożyć naczynie z ziemniakami na górę a z rybą na dół. Gotować jeszcze około 10 minut. Gotowe, rybę i ziemniaki posypujemy koperkiem, dodajemy pokrojone pomidory.