Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarza się, że trzeba przygotować obiad błyskawicznie. Ja zawsze awaryjnie lubię mieć jakieś warzywa w zamrażarce. Dzięki temu praca idzie bardzo sprawnie. Polecam mój patent.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414441
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2302
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414441
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2302
Składniki
Przygotować rondel. Wlać do niego olej. Wrzucić mrożone warzywa. Pokroić umyty por, pomidor, paprykę i cebulę. Razem z przyprawami dorzucić do rondla. Rybę pokroić, posolić i skropić sokiem z cytryny. Wyłożyć na warzywa.Rondel przykryć pokrywą. Dusić około 20 minut.
W międzyczasie zacząć gotować wodę. Gdy zacznie wrzeć wrzucić kaszę. Lekko osolić. Gotować około 20 minut. Obiad gotowy!