Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarza się, że trzeba przygotować obiad błyskawicznie. Ja zawsze awaryjnie lubię mieć jakieś warzywa w zamrażarce. Dzięki temu praca idzie bardzo sprawnie. Polecam mój patent.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Przygotować rondel. Wlać do niego olej. Wrzucić mrożone warzywa. Pokroić umyty por, pomidor, paprykę i cebulę. Razem z przyprawami dorzucić do rondla. Rybę pokroić, posolić i skropić sokiem z cytryny. Wyłożyć na warzywa.Rondel przykryć pokrywą. Dusić około 20 minut.
W międzyczasie zacząć gotować wodę. Gdy zacznie wrzeć wrzucić kaszę. Lekko osolić. Gotować około 20 minut. Obiad gotowy!