Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki Burger nie tylko skusi dzieci, każdy dorosły też sięgnie po niego. Kotlety drobiowe z warzywami, polane sosem.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1116
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2044
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 485
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1116
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2044
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 485
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, najlepiej żeby weszły nam nie za duże, rozbijamy i doprawiamy przyprawą oraz solą. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
2. Wyszło nam dziesięć kotletów, więc pięć rozkładamy, układamy na każdym kawałku po plasterku sera topionego, następnie po liściu sałaty, po dwa plasterki pomidora oraz ogórka i klika pasków papryki
3. Przykrywamy pozostałymi pięcioma kotletami i polewamy sosem
4. Smacznego.