Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz obiady, które praktycznie robią się same, to mam dla Ciebie coś idealnego! Pieczona kiszka ziemniaczana z boczkiem i mozarellą. Łap ten sztos przepis, nie pożałujesz!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10591
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4771
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 849
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8996
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1324
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10591
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4771
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 849
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8996
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1324
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną cebulkę, cukinię i paprykę. Skrop olejem, posyp przyprawami.
Kiszkę ziemniaczaną natnij wzdłuż i do każdej włóż kilka kulek mozarelli.
Każdą kiszkę okręć boczkiem i ułóż w naczyniu żaroodpornym.
Piecz około 30 minut w 180 stopniach.