Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz obiady, które praktycznie robią się same, to mam dla Ciebie coś idealnego! Pieczona kiszka ziemniaczana z boczkiem i mozarellą. Łap ten sztos przepis, nie pożałujesz!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną cebulkę, cukinię i paprykę. Skrop olejem, posyp przyprawami.
Kiszkę ziemniaczaną natnij wzdłuż i do każdej włóż kilka kulek mozarelli.
Każdą kiszkę okręć boczkiem i ułóż w naczyniu żaroodpornym.
Piecz około 30 minut w 180 stopniach.