Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz obiady, które praktycznie robią się same, to mam dla Ciebie coś idealnego! Pieczona kiszka ziemniaczana z boczkiem i mozarellą. Łap ten sztos przepis, nie pożałujesz!
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24120
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9582
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2108
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4109
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 764
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 377
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24120
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9582
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2108
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4109
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 764
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 377
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną cebulkę, cukinię i paprykę. Skrop olejem, posyp przyprawami.
Kiszkę ziemniaczaną natnij wzdłuż i do każdej włóż kilka kulek mozarelli.
Każdą kiszkę okręć boczkiem i ułóż w naczyniu żaroodpornym.
Piecz około 30 minut w 180 stopniach.