Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7530
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2513
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7530
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2513
Składniki
Gotujemy wywar na warzywach (calych) i miesku z dodatkiem przypraw, im dluzej tym lepiej, tak jak z na rosol. Po ugotowaniu przecedzamy wszystko, warzywa kroimy z kostke, mieso oddzielamy od kosci, kroimy w czastki i wszystko wrzucamy z powrotem do garnka.
Ziemniaki kroimy w kostke i gotujemy osobno. Ogorki scieramy na duzych oczkach. Dodajemy ugotowane ziemniaki do wywaru, ogorki i sok z ogorkow dodajemy rowniez. Na koniec doprawiamy w razie potrzeby. Podajemy z lyzka smietany i swiezym koperkiem. Smacznego :)