Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 398
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 398
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Gotujemy wywar na warzywach (calych) i miesku z dodatkiem przypraw, im dluzej tym lepiej, tak jak z na rosol. Po ugotowaniu przecedzamy wszystko, warzywa kroimy z kostke, mieso oddzielamy od kosci, kroimy w czastki i wszystko wrzucamy z powrotem do garnka.
Ziemniaki kroimy w kostke i gotujemy osobno. Ogorki scieramy na duzych oczkach. Dodajemy ugotowane ziemniaki do wywaru, ogorki i sok z ogorkow dodajemy rowniez. Na koniec doprawiamy w razie potrzeby. Podajemy z lyzka smietany i swiezym koperkiem. Smacznego :)