Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Omlet porowo-pomidorowy"
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 285
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 117
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4583
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 189
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 124
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 285
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 117
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4583
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 189
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 124
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Ryszkiewicz z Dorohuska (Lubelskie)</strong>
Otręby wymieszaj z mąką, mlekiem i solą, odstaw na 30 min.
Por umyj, pokrój w plasterki, podsmaż na 1/2 łyżki oliwy. Skrop go wodą, posól i podduś. Pomidory pokrój, podduś osobno, dodaj sól i pieprz.
Jaja roztrzep z ciastem otrębowym. Na reszcie oliwy usmaż 2 omlety. Podaj je z porami i pomidorami, posypane serem.
czas przygotowania: 20 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie