Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Omlet z ryżem i parówkami"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 254
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1334
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4188
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1206
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 254
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1334
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4188
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1206
Składniki
Ryż ugotuj na sypko w lekko osolonej wodzie z dodatkiem vegety. Parówki obierz, pokrój w plasterki. Cukinię umyj, pokrój w słupki.
Ryż wymieszaj z parówkami, cukinią, bazylią, roztrzepanymi jajkami i serem. Przypraw.
Olej rozgrzej na patelni, wlej masę, przykryj, smaż na małym ogniu, aż omlet lekko się zetnie. Odwróć, dosmaż.
<strong>Czas przygotowania 35 min. Ilość porcji 2. Cena za porcję 2 zł.</strong>
Przepis przysłała Marika Piekut z Nowej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie