Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie pełne warzyw, na leniwe śniadanie lub lekki obiad
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4614
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34334
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2038
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113725
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4614
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34334
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2038
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113725
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę, pokrojone pieczarki, szpinak, warzywa mrożone, na koniec pokrojonego brokuła, posolić, smażyć do miękkości, na końcu dodać serek, doprawić do smaku solą i pieprzem, 2. oddzielić białka od żółtek, białka ubić na sztywno, dodać żółtka, chwilę miksować, posolić, dodać mąkę i tarty żółty ser, delikatnie wymieszać, 3. rozgrzać olej, wylać masę omletową, rozprowadzić, smażyć na małym ogniu, jak omlet będzie dobrze podpieczony, przy pomocy pokrywki lub talerza przewrócić na druga stronę, dosmażyć, 4. na połowie omletu wyłożyć gorące warzywa, złożyć na pół, smacznego