Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto spróbować
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
Składniki
ziemniaki obrać umyc i pokroic w cienkie plasterki
papryke i cebulę pokroic w drobna kosteczkę
na rozgrzanej oliwie usmazyc ziemniaki na rumiano i odłozyc na talerz
na tej samej patelni podsmażyc papryke z cebulą,włozyć ziemniaki,lekko przemieszać
jajka roztrzepać z łyżką wody ,bazylią i oregano
jajka wylać na patelnię i smażyc na małym ogniu delikatnie podważając brzegi,a kiedy jajka sie zetna przewrócic na druga strone i dosmażyć
dobrze smakuje z sałatką z pomidorów