Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto spróbować
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30951
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4789
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30951
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4789
Składniki
ziemniaki obrać umyc i pokroic w cienkie plasterki
papryke i cebulę pokroic w drobna kosteczkę
na rozgrzanej oliwie usmazyc ziemniaki na rumiano i odłozyc na talerz
na tej samej patelni podsmażyc papryke z cebulą,włozyć ziemniaki,lekko przemieszać
jajka roztrzepać z łyżką wody ,bazylią i oregano
jajka wylać na patelnię i smażyc na małym ogniu delikatnie podważając brzegi,a kiedy jajka sie zetna przewrócic na druga strone i dosmażyć
dobrze smakuje z sałatką z pomidorów