Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i bardzo smaczne danie ze wszystkiego, co znajdziemy w lodówce. Smakuje wlasciwie ze wszystkimi warzywami, grzybami... tutaj fantazja nie zna granic.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 931
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5516
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17835
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 931
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5516
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17835
Składniki
Ugotowane w mundurkach ziemniaki obrac i pokroic w plasterki, warzywa równiez w plasterki lub male kawalki. Ziemniaki usmazyc na zloty kolor, nastepnie dodac warzywa i cienkie plastry kielbasy i smazyc jeszcze 5 min.
Jajka roztrzepac z mlekiem, dodac przyprawy. Do warzyw dodac pokrojone pomidorki i posiekana bazylie, nastepnie wszystko zalac masa jajeczna. Smazyc na malym ogniu pod przykryciem ok. 5 min. do momentu, az masa jajeczna sie zetnie.