Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie należy do najprostszych jednak jest niezwykle efektowne, a w dodatku ostrygi to afrodyzjak. Jeśli przygotujesz je dla ukochanej osoby to z pewnością będzie pod ogromnym wrażeniem.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 41
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1777
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 297
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 402
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 539
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 41
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1777
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 297
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 402
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 539
Składniki
Ostrygi otworzyć i wraz z dolną połówką muszli ułożyć na blaszce do zapiekania.
Na rozgrzanym maśle lekko przesmażyć przeciśnięty czosnek, dodać siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdjąć z ognia.
Ostrygi polać masłem czosnkowym, skropić delikatnie sokiem z cytryny i posypać parmezanem.
Zapiekać chwilkę w nagrzanym do 200 stopni C piekarniku (funkcja grill).