Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczny obiad bezmięsny. Przygotowuję go na bazie owoców morza. Zdrowe i smaczne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
1. Ryż gotuję z dodatkiem curry.
2. Na rozgrzany olej wkładam owoce morza i ewentualnie krewetki, przyprawiam.
3. Dodaję warzywa, oliwki, zmniejszam ogień i duszę.
4. Wsypuje ryż i mieszam wszystko. 5. Dodaję koncentrat i ewentualnie ketchup do smaku. Można doprawić np. na ostro.