Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne proste udka z kurczaka marynowane w miodzie i pikantnym ketchupie. Polecam do ulubionych dodatków.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115856
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7889
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2980
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1404
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1248
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115856
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7889
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2980
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1404
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1248
Składniki
Pałki kurczaka myjemy i osuszamy. Ketchup mieszamy z miodem i przyprawami. Łączymy sos z pałkami, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki.
Następnie wykładamy na blaszkę piekarnikową i pieczemy około 40-45 minut w 180 stopniach. Na koniec pieczenia ustawiamy piekarnik wyżej około 200-220 stopni i pieczemy 5 minut do zrumienienia skórki. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)