Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne proste udka z kurczaka marynowane w miodzie i pikantnym ketchupie. Polecam do ulubionych dodatków.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11911
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1311
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3702
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11911
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1311
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3702
Składniki
Pałki kurczaka myjemy i osuszamy. Ketchup mieszamy z miodem i przyprawami. Łączymy sos z pałkami, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki.
Następnie wykładamy na blaszkę piekarnikową i pieczemy około 40-45 minut w 180 stopniach. Na koniec pieczenia ustawiamy piekarnik wyżej około 200-220 stopni i pieczemy 5 minut do zrumienienia skórki. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)