Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszanka majonezu, ketchupu i powideł okazała się strzałem w dziesiątkę. Mięso bardzo smaczne. Sos i pikantny i słodki. Polecam.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 379
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3255
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 719
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 379
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3255
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 719
Składniki
Oczyszczone, umyte, osuszone mięso oprószyć solą i włożyć do worka pieczeniowego. Dodać majonez, ketchup, powidła, musztardę, miód,pokrojony w cienkie plasterki ząbek czosnku, paprykę wędzoną, garść śliwek suszonych. Dokładnie pomasować woreczek po wierzchu. Szczelnie zamknąć zaciskiem. Umieścić w żaroodpornym naczyniu. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 60 min. Na koniec przeciąć woreczek i wyłożyć zawartość do naczynia w którym piekło się mięso. Wstawić jeszcze na 10 min, żeby mięso się przyrumieniło. Podawać gorące. Smacznego.