Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5714
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 104
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 120
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 637
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5714
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 104
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 120
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 637
Składniki
Warzywa (fasolka szparagowa na pół , reszta pokrojone w dużą kostkę) przyprawić , zalać olejem, wodą ,sokiem z cytryny- wymieszać .
Warzywa umieścić w naczyniu do zapiekania, na nich wygodnie usadowić kurze pałki oprószone przyprawami.
Całość zapiekać pod przykryciem ok. 40 min, a kolejne 30 min. już bez przykrycia ( temp. 200 st). Przed podaniem można posypać natką .
Smacznego kolorowego ...... wbrew szarej rzeczywistości :)