Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1217
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14818
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 838
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1217
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14818
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 838
Składniki
Warzywa (fasolka szparagowa na pół , reszta pokrojone w dużą kostkę) przyprawić , zalać olejem, wodą ,sokiem z cytryny- wymieszać .
Warzywa umieścić w naczyniu do zapiekania, na nich wygodnie usadowić kurze pałki oprószone przyprawami.
Całość zapiekać pod przykryciem ok. 40 min, a kolejne 30 min. już bez przykrycia ( temp. 200 st). Przed podaniem można posypać natką .
Smacznego kolorowego ...... wbrew szarej rzeczywistości :)