Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13211
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1501
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14522
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5992
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13211
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1501
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14522
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5992
Składniki
Warzywa (fasolka szparagowa na pół , reszta pokrojone w dużą kostkę) przyprawić , zalać olejem, wodą ,sokiem z cytryny- wymieszać .
Warzywa umieścić w naczyniu do zapiekania, na nich wygodnie usadowić kurze pałki oprószone przyprawami.
Całość zapiekać pod przykryciem ok. 40 min, a kolejne 30 min. już bez przykrycia ( temp. 200 st). Przed podaniem można posypać natką .
Smacznego kolorowego ...... wbrew szarej rzeczywistości :)