Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38038
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38038
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Składniki
Kapustę kroimy, dodajemy starte marchwie na wiórki, sól, ziołowy pieprz, drobno pokrojoną cebulę i majonez. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
Obrane ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie smażymy rybne paluszki po 3 minuty z każdej strony.
Usmażone rybne paluszki podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i z surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!