Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Kapustę kroimy, dodajemy starte marchwie na wiórki, sól, ziołowy pieprz, drobno pokrojoną cebulę i majonez. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
Obrane ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie smażymy rybne paluszki po 3 minuty z każdej strony.
Usmażone rybne paluszki podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i z surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!