Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone rybne paluszki w panierce, podane z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2051
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17922
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1953
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2051
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17922
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1953
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.
W między czasie robimy surówkę z kiszonej kapusty, cebuli i oleju. Cebulę drobno kroimy, kapustę nożem też troszkę siekamy, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą. Do surówki wlewamy 4 łyżki oleju i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
Na gorącej patelni z olejem smażymy paluszki rybne. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy i tłuczemy.
Nakładamy ziemniaki na talerze, surówkę i usmażone paluszki rybne. Smacznego!!!