Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone rybne paluszki w panierce, podane z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6829
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8565
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 177
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1152
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6829
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8565
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 177
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1152
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.
W między czasie robimy surówkę z kiszonej kapusty, cebuli i oleju. Cebulę drobno kroimy, kapustę nożem też troszkę siekamy, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą. Do surówki wlewamy 4 łyżki oleju i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
Na gorącej patelni z olejem smażymy paluszki rybne. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy i tłuczemy.
Nakładamy ziemniaki na talerze, surówkę i usmażone paluszki rybne. Smacznego!!!