Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone rybne paluszki w panierce, podane z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10143
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 580
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 46
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 224
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10143
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 580
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 46
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 224
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.
W między czasie robimy surówkę z kiszonej kapusty, cebuli i oleju. Cebulę drobno kroimy, kapustę nożem też troszkę siekamy, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą. Do surówki wlewamy 4 łyżki oleju i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
Na gorącej patelni z olejem smażymy paluszki rybne. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy i tłuczemy.
Nakładamy ziemniaki na talerze, surówkę i usmażone paluszki rybne. Smacznego!!!