Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone rybne paluszki w panierce, podane z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 135
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 676
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 135
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 676
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.
W między czasie robimy surówkę z kiszonej kapusty, cebuli i oleju. Cebulę drobno kroimy, kapustę nożem też troszkę siekamy, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą. Do surówki wlewamy 4 łyżki oleju i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
Na gorącej patelni z olejem smażymy paluszki rybne. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy i tłuczemy.
Nakładamy ziemniaki na talerze, surówkę i usmażone paluszki rybne. Smacznego!!!