Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej delikatne, soczyste bułki z kurczaka o tak pysznym chrupiącym panierce podbiją po raz pierwszy. Wypełnienie wewnątrz nadaje wyjątkowy delikatny smak. Takie danie zawsze będzie świąteczne i smaczne.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Składniki
Twarożek, zetrzyj czosnek i wymieszaj. Pokrój pierś kurczaka na włókna i ubij z obu stron folią, aby nie podrzeć delikatnego mięsa. Sól i pieprz po obu stronach. Następnie połóż kremowy ser z czosnkiem na piersi i przekręć w rolkę.
Wymieszaj jajko z solą i pieprzem. Zanurz bułkę w mące, a następnie w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju roślinnym ze wszystkich stron na średnim ogniu. Smacznego