Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 73
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 73
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Składniki
Ketchup, musztardę i oliwę mieszam, doprawiam solą, pieprzem i cukrem. Cebulę i czosnek obieram i siekam.
Podzieloną na porcję rybę skrapiam sokiem z limonki, solę i odstawiam co najmniej na godzinę do lodówki.
Do natłuszczonej formy do zapiekania wkładam filety, przysypuję cebulą wymieszaną z czosnkiem, polewam sosem z ketchupu, musztardy i oliwy, przykrywam i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 200'C na 30 minut.
Po 25 minutach zdejmuję przykrywkę, posypuję rozmarynem i zapiekam bez przykrycia przez 5 minut.