Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne :D Łatwe Szybkie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1595
Składniki
Panierowaną pangę usmażyć, zdjąć z patelni
Pokroić na kostkę cebulę, zeszklić, dodać przecier pomidorowy
Chwilę dusić
Ułożyć kawałki pangi w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem pomidorowym z cebulą.
Zapiekać w piekarniku pod przykryciem ok. 10 min