Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne :D Łatwe Szybkie
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1650
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 940
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1650
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 940
Składniki
Panierowaną pangę usmażyć, zdjąć z patelni
Pokroić na kostkę cebulę, zeszklić, dodać przecier pomidorowy
Chwilę dusić
Ułożyć kawałki pangi w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem pomidorowym z cebulą.
Zapiekać w piekarniku pod przykryciem ok. 10 min