Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne :D Łatwe Szybkie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Panierowaną pangę usmażyć, zdjąć z patelni
Pokroić na kostkę cebulę, zeszklić, dodać przecier pomidorowy
Chwilę dusić
Ułożyć kawałki pangi w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem pomidorowym z cebulą.
Zapiekać w piekarniku pod przykryciem ok. 10 min