Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna duszona ryba na szybko :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 392
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2771
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 913
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14479
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 392
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2771
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 913
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14479
Składniki
Pangę pokroić w kostkę. Pozostałe składniki wymieszać dokładnie w rondlu; włożyć do nich rybę. Dusić ok. 15 minut. To wszystko :) I bez smażenia ;o) Podawać z ryżem albo z chlebkiem naan, pitą..