Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panini to nic innego jak kanapka podawana na ciepło na pieczywie typu bagietka, ciabatta lub foccacia. Można ją faszerować według własnego uznania. Na nasze późne śniadanie mieliśmy z boczkiem, boczniakiem i pomidorami
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8734
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7440
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5087
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328150
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8734
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7440
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5087
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328150
Składniki
Boczek układamy na gril i włączamy na opcję "3". W tym czasie smażymy około 5 minut boczniaki umyte i pokrojone w kostkę z czosnkiem drobno posiekanym, a następnie doprawiamy solą. Można boczek usmażyć na patelni i na pozostałym tłuszczu usmażyć boczniaki.
Pomidory myjemy i kroimy w plastry, szczypior myjemy i drobno kroimy. Doprawiamy solą i pieprzem na talerzyku.
Pieczywo smarujemy masłem lub majonezem, nakładamy boczek, po czym boczniaki, a na to układamy plastry pomidora że szczypiorem.
Kanapkę przykrywamy i kładziemy na gril pod przykrywe i trzymamy na opcji "2" lub do uzyskania pożądanego efektu. Podajemy z sałatką.