Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pappardelle ma niezwykły smak. Dobrze łączą się z każdym rodzajem sosu; Doskonale prezentuje się w połączeniu z delikatnym smakiem mięsa i liści szpinaku.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy na rozgrzaną oliwę oraz doprawiamy solą po czym prużymy.
2. Pomidory odlewamy z zalewy i drobno kroimy.
3. Następnie pomidory dodajemy do mięsa.
4. Przyprawiamy przyprawami : curry i kurkumą.
5. Dodajemy szpinak nadal prużymy.
6. W tym czasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. 7. Do mięsa dodajemy śmietanę dokładnie mieszając.
8. Gdy makaron jest już dobry również przekładamy do potrawy, 5 minut prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.