Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pappardelle ma niezwykły smak. Dobrze łączą się z każdym rodzajem sosu; Doskonale prezentuje się w połączeniu z delikatnym smakiem mięsa i liści szpinaku.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 113
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2192
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4036
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1424
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 113
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2192
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4036
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1424
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy na rozgrzaną oliwę oraz doprawiamy solą po czym prużymy.
2. Pomidory odlewamy z zalewy i drobno kroimy.
3. Następnie pomidory dodajemy do mięsa.
4. Przyprawiamy przyprawami : curry i kurkumą.
5. Dodajemy szpinak nadal prużymy.
6. W tym czasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. 7. Do mięsa dodajemy śmietanę dokładnie mieszając.
8. Gdy makaron jest już dobry również przekładamy do potrawy, 5 minut prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.