Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pappardelle ma niezwykły smak. Dobrze łączą się z każdym rodzajem sosu; Doskonale prezentuje się w połączeniu z delikatnym smakiem mięsa i liści szpinaku.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 49
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7573
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154946
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1075
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 528
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 49
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7573
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154946
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1075
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 528
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy na rozgrzaną oliwę oraz doprawiamy solą po czym prużymy.
2. Pomidory odlewamy z zalewy i drobno kroimy.
3. Następnie pomidory dodajemy do mięsa.
4. Przyprawiamy przyprawami : curry i kurkumą.
5. Dodajemy szpinak nadal prużymy.
6. W tym czasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. 7. Do mięsa dodajemy śmietanę dokładnie mieszając.
8. Gdy makaron jest już dobry również przekładamy do potrawy, 5 minut prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.