Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i ekspresowe danie dla osób lubiących włoskie klimaty.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 113
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1358
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 477
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15574
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 113
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1358
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 477
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15574
Składniki
Łososia skrapiamy sokiem z cytryny i przyprawiamy pieprzem czosnkowym. Odstawiamy na 15 minut do lodówki. Rybę najlepiej przygotować wcześniej i pozostawić w lodówce nawet na całą noc.
Rozgrzewamy patelnię grillową i wkładamy na nią zamarynowaną rybkę. Pieczemy po około 3-4 minutki z każdej strony, w zależności od grubości filetu
Makaron papardelle gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy. Dodajemy do niego 1 łyżeczkę czerwonego pesto, przyprawiamy mieszanką ziół włoskich i mieszamy delikatnie.
Przygotowany makaron wkładamy na talerz. Na makaronie układamy pokrojonego w kawałki ugrillowanego łososia, pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe oraz pokrojone na połówki oliwki. Dekorujemy listkami bazylii i zajadamy. SMACZNEGO:)
Podana ilość składników dotyczy jednej porcji.