Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe danie które nadaje się na obiad jak i kolacjię
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Paprykę wymyć,odkroić górną cześć,oczyścić z gniazd nasiennych.Nasmarować papryczki po stronie zewnętrznej olejem.
Mięso mielone podsmażyć na oleju z cebulką,czosnkiem i drobno pokrojonymi pieczarkami.Po podsmażeniu przyprawić przyprawami i dodać jajko oraz ugotowany ryż,wszystko razem wymieszać i faszerować paprykę.
Nagrzać piekarnik do 180 st. ,w naczyniu żaroodpornym układać paprykę(ja używam górnej części papryki).Zapiekamy ok.30 min następnie posypuje farsz w paprykach żółtym serem i zapiekam jeszcze przez 10 min. Smacznego!!!