Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe danie które nadaje się na obiad jak i kolacjię
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1236
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4329
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1236
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4329
Składniki
Paprykę wymyć,odkroić górną cześć,oczyścić z gniazd nasiennych.Nasmarować papryczki po stronie zewnętrznej olejem.
Mięso mielone podsmażyć na oleju z cebulką,czosnkiem i drobno pokrojonymi pieczarkami.Po podsmażeniu przyprawić przyprawami i dodać jajko oraz ugotowany ryż,wszystko razem wymieszać i faszerować paprykę.
Nagrzać piekarnik do 180 st. ,w naczyniu żaroodpornym układać paprykę(ja używam górnej części papryki).Zapiekamy ok.30 min następnie posypuje farsz w paprykach żółtym serem i zapiekam jeszcze przez 10 min. Smacznego!!!