Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
paprykę po lewej stronie używam np. do kanapek a tą po prawej pokrojoną w paseczki używam do mojej ulubionej sałatki z fasolką szparagową.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8519
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8519
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
zrobić zalewę następnie poczekać aż wystygnie i zalać przygotowaną paprykę w słoiczkach. Pasteryzować ok 30 minut.
z taką zalewą wypróbowałam też ogórki wyszły równie pyszne.