Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
paprykę po lewej stronie używam np. do kanapek a tą po prawej pokrojoną w paseczki używam do mojej ulubionej sałatki z fasolką szparagową.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2218
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9321
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1784
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2218
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9321
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1784
Składniki
zrobić zalewę następnie poczekać aż wystygnie i zalać przygotowaną paprykę w słoiczkach. Pasteryzować ok 30 minut.
z taką zalewą wypróbowałam też ogórki wyszły równie pyszne.