Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka faszerowana grillowanym serem halloumi, brązowym ryżem, cukinią oraz suszonymi pomidorami.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
1. Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. 2. Ser halloumi kroimy i grillujemy. 3. Cukinię myjemy, kroimy w kostkę i doprawiamy solą i pieprzem. 4. Paprykę myjemy, dzielimy na pół i wydrążamy środek. 5. Ugotowany ryż przekładamy do miski i dodajemy pokrojony ser halloumi, cukinię oraz suszone pomidory. Doprawiamy pieprzem, tymiankiem, bazylią oraz w razie potrzeby solą. 6. Wydrążone papryki oprószamy delikatnie solą i pieprzem oraz nadziewamy uprzednio przygotowany farszem. Każdą paprykę zawijamy w folię aluminiową i pieczemy do miękkości na grillu.