Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka faszerowana grillowanym serem halloumi, brązowym ryżem, cukinią oraz suszonymi pomidorami.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6331
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6331
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Składniki
1. Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. 2. Ser halloumi kroimy i grillujemy. 3. Cukinię myjemy, kroimy w kostkę i doprawiamy solą i pieprzem. 4. Paprykę myjemy, dzielimy na pół i wydrążamy środek. 5. Ugotowany ryż przekładamy do miski i dodajemy pokrojony ser halloumi, cukinię oraz suszone pomidory. Doprawiamy pieprzem, tymiankiem, bazylią oraz w razie potrzeby solą. 6. Wydrążone papryki oprószamy delikatnie solą i pieprzem oraz nadziewamy uprzednio przygotowany farszem. Każdą paprykę zawijamy w folię aluminiową i pieczemy do miękkości na grillu.