Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paprykarz"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 175
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 175
Składniki
Cebulę, marchewkę, paprykę oczyść. Cebulę drobno pokrój, marchewkę oraz paprykę zetrzyj na tarce jarzynowej. Rozgrzej olej, wrzuć przygotowane warzywa. Włóż pokruszony listek laurowy, ziele angielskie i smaż chwilę. Dodaj koncentrat pomidorowy oraz pozostałe przyprawy i smaż razem na małym ogniu.
Ugotuj ryż, odsącz. Rybę dokładnie oczyść ze skóry oraz ości. Oba włóż na patelnię, do warzyw. Wymieszaj paprykarz, podgrzej, jeszcze raz przypraw do smaku.Źródło: Takie jest życie