Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowy obiad, którego przygotowanie nie wymaga doświadczenia w kuchni! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 812
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 812
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
Do ugotowanego ryżu dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka, suszone pomidory, natkę pietruszki, oliwę z suszonych pomidorów oraz pieprz ziołowy, mieszamy.
Tak przygotowanym farszem wypełniamy wydrążone czerwone papryki.
Na dno naczynia żaroodpornego wylewamy odrobinę wody, następnie układamy przygotowane papryki.
Potrawę pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.