Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowy obiad, którego przygotowanie nie wymaga doświadczenia w kuchni! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 878
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 61
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4137
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 878
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 61
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4137
Składniki
Do ugotowanego ryżu dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka, suszone pomidory, natkę pietruszki, oliwę z suszonych pomidorów oraz pieprz ziołowy, mieszamy.
Tak przygotowanym farszem wypełniamy wydrążone czerwone papryki.
Na dno naczynia żaroodpornego wylewamy odrobinę wody, następnie układamy przygotowane papryki.
Potrawę pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.