Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na obiadek dla mięsożerców jak my ???? Kąski z kurczaka są niezwykle miękkie i soczyste a skórka chrupiąca. Oczywiście u nas skórkę pożarł Filip ;-D
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
1. Marynata: Cebulę obierz i pokrój w cienkie łódeczki. 2. Do oleju dodaj przyprawy i całość wymieszaj. 3. Dno naczynia żaroodpornego posmaruj marynatą , ułóż gałązki rozmarynu i połowę cebuli. 4. Kawałki kurczaka nasmaruj marynatą ułóż w naczyniu żaroodpornym , całość posyp pozostałą cebulą. Odstaw do lodówki na minimum 1 godzinę ( u mnie leżakowało 15 godzin) 5. Naczynie żaroodporne wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piecz 35 minut.