Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na obiadek dla mięsożerców jak my ???? Kąski z kurczaka są niezwykle miękkie i soczyste a skórka chrupiąca. Oczywiście u nas skórkę pożarł Filip ;-D
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 486
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 408
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1503
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5786
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 486
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 408
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1503
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5786
Składniki
1. Marynata: Cebulę obierz i pokrój w cienkie łódeczki. 2. Do oleju dodaj przyprawy i całość wymieszaj. 3. Dno naczynia żaroodpornego posmaruj marynatą , ułóż gałązki rozmarynu i połowę cebuli. 4. Kawałki kurczaka nasmaruj marynatą ułóż w naczyniu żaroodpornym , całość posyp pozostałą cebulą. Odstaw do lodówki na minimum 1 godzinę ( u mnie leżakowało 15 godzin) 5. Naczynie żaroodporne wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piecz 35 minut.