Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na obiadek dla mięsożerców jak my ???? Kąski z kurczaka są niezwykle miękkie i soczyste a skórka chrupiąca. Oczywiście u nas skórkę pożarł Filip ;-D
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12288
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1535
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 127
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12288
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1535
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 127
Składniki
1. Marynata: Cebulę obierz i pokrój w cienkie łódeczki. 2. Do oleju dodaj przyprawy i całość wymieszaj. 3. Dno naczynia żaroodpornego posmaruj marynatą , ułóż gałązki rozmarynu i połowę cebuli. 4. Kawałki kurczaka nasmaruj marynatą ułóż w naczyniu żaroodpornym , całość posyp pozostałą cebulą. Odstaw do lodówki na minimum 1 godzinę ( u mnie leżakowało 15 godzin) 5. Naczynie żaroodporne wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piecz 35 minut.