Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe, soczyste, kolorowe danie
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5025
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5801
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18949
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7322
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30961
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5025
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5801
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18949
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7322
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30961
Składniki
Gotujemy ryż na sypko. Pierś kroimy w kostkę. Papryki, por i ogórki konserwowe również kroimy w bardzo małą kostkę. Fasolę z puszki odcedzamy i płuczemy. Na patelni Wok dajemy odrobinę oleju i smażymy pierś, przyprawiając ją sosem sojowym, oraz pieprzem ziołowym, gdy pierś się upiecze wrzucamy por, papryki i przez 2-3 minuty smażymy co chwile energicznie mieszając. Na koniec dodajemy ogórek, oraz fasole, wszystko razem jeszcze chwilę podgrzewamy. Podajemy na ugotowanym ryżu zdobiąc ćwiartkami mini mozzarelli.