Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe, soczyste, kolorowe danie
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8562
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7054
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4813
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327583
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8562
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7054
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4813
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327583
Składniki
Gotujemy ryż na sypko. Pierś kroimy w kostkę. Papryki, por i ogórki konserwowe również kroimy w bardzo małą kostkę. Fasolę z puszki odcedzamy i płuczemy. Na patelni Wok dajemy odrobinę oleju i smażymy pierś, przyprawiając ją sosem sojowym, oraz pieprzem ziołowym, gdy pierś się upiecze wrzucamy por, papryki i przez 2-3 minuty smażymy co chwile energicznie mieszając. Na koniec dodajemy ogórek, oraz fasole, wszystko razem jeszcze chwilę podgrzewamy. Podajemy na ugotowanym ryżu zdobiąc ćwiartkami mini mozzarelli.