Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe, soczyste, kolorowe danie
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 71
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1124
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15417
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 71
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1124
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15417
Składniki
Gotujemy ryż na sypko. Pierś kroimy w kostkę. Papryki, por i ogórki konserwowe również kroimy w bardzo małą kostkę. Fasolę z puszki odcedzamy i płuczemy. Na patelni Wok dajemy odrobinę oleju i smażymy pierś, przyprawiając ją sosem sojowym, oraz pieprzem ziołowym, gdy pierś się upiecze wrzucamy por, papryki i przez 2-3 minuty smażymy co chwile energicznie mieszając. Na koniec dodajemy ogórek, oraz fasole, wszystko razem jeszcze chwilę podgrzewamy. Podajemy na ugotowanym ryżu zdobiąc ćwiartkami mini mozzarelli.