Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe, soczyste, kolorowe danie
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 26
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 12111
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe które często przygotow...
Odsłon: 16272
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 26
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 12111
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe które często przygotow...
Odsłon: 16272
Składniki
Gotujemy ryż na sypko. Pierś kroimy w kostkę. Papryki, por i ogórki konserwowe również kroimy w bardzo małą kostkę. Fasolę z puszki odcedzamy i płuczemy. Na patelni Wok dajemy odrobinę oleju i smażymy pierś, przyprawiając ją sosem sojowym, oraz pieprzem ziołowym, gdy pierś się upiecze wrzucamy por, papryki i przez 2-3 minuty smażymy co chwile energicznie mieszając. Na koniec dodajemy ogórek, oraz fasole, wszystko razem jeszcze chwilę podgrzewamy. Podajemy na ugotowanym ryżu zdobiąc ćwiartkami mini mozzarelli.