Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe, soczyste, kolorowe danie
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13178
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13178
Składniki
Gotujemy ryż na sypko. Pierś kroimy w kostkę. Papryki, por i ogórki konserwowe również kroimy w bardzo małą kostkę. Fasolę z puszki odcedzamy i płuczemy. Na patelni Wok dajemy odrobinę oleju i smażymy pierś, przyprawiając ją sosem sojowym, oraz pieprzem ziołowym, gdy pierś się upiecze wrzucamy por, papryki i przez 2-3 minuty smażymy co chwile energicznie mieszając. Na koniec dodajemy ogórek, oraz fasole, wszystko razem jeszcze chwilę podgrzewamy. Podajemy na ugotowanym ryżu zdobiąc ćwiartkami mini mozzarelli.