Dania główne Przepis na:
Parowki wiedenskie w serze zoltym

Składniki
- paroweczki wiedenskie, wg uznania
- ser zolty, ilosc plastrow wg ilosci kielbasek
- olej do smazenia
- dobry ketchup, ja uzylam ketchup z curry, ktory uwielbiam
- tost pelnoziarnisty
1-2 os. | 15 min | łatwe | przystępne |
Reklama
Reklama
Przygotowanie
-
na patelni grillowej rozgrzac olej, nakladac kielbaski zawiniete w ser zolty, smazyc pare minut pod pokrywa bez przewracania
-
Podawc wraz z dobrym ketchupem i pieczywem pelnoziarnistym. bardzo smaczne. Zycze smacznego.
Dodam jeszcze, bo dobrze to pamietam, ze dzieci uwielbiaja to danie.
Komentarze do przepisu (3)

Ewaaa 09 marca 2014Zgłoś do usunięcia
zaraz będziemy jeść na kolację :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 09 marca 2014Zgłoś do usunięcia
bardzo smaczne,często tak robię:)4 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 08 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię ,proste i smaczne przede wszystkim. Na 10 z+7 Kto głosował? | Odpowiedz