Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, uwielbiane przez dzieciaki, a i dorośli często się na nie skuszą.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 52
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1541
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 52
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1541
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
Przygotować sprawdzone ciasto na pizzę, lub kupić gotowe. Podzielić na 4 części. Każdą z nich posmarować przecierem pomidorowym wymieszanym z oregano i bazylią. Na to poukładać cieniutko pokrojone pieczarki i bardzo drobno pokrojoną cebulkę. Posypać startym serem żółtym. Na środek każdej części położyć parówkę i zawinąć. Boki docisnąć. Posmarować wierzch jajkiem lub mlekiem. Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 20 min, aż ciasto się zarumieni. (u mnie nawet za bardzo się zarumieniło:)).
Smacznego:)