Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, uwielbiane przez dzieciaki, a i dorośli często się na nie skuszą.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Składniki
Przygotować sprawdzone ciasto na pizzę, lub kupić gotowe. Podzielić na 4 części. Każdą z nich posmarować przecierem pomidorowym wymieszanym z oregano i bazylią. Na to poukładać cieniutko pokrojone pieczarki i bardzo drobno pokrojoną cebulkę. Posypać startym serem żółtym. Na środek każdej części położyć parówkę i zawinąć. Boki docisnąć. Posmarować wierzch jajkiem lub mlekiem. Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 20 min, aż ciasto się zarumieni. (u mnie nawet za bardzo się zarumieniło:)).
Smacznego:)