Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, uwielbiane przez dzieciaki, a i dorośli często się na nie skuszą.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 227
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1137
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 227
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1137
Składniki
Przygotować sprawdzone ciasto na pizzę, lub kupić gotowe. Podzielić na 4 części. Każdą z nich posmarować przecierem pomidorowym wymieszanym z oregano i bazylią. Na to poukładać cieniutko pokrojone pieczarki i bardzo drobno pokrojoną cebulkę. Posypać startym serem żółtym. Na środek każdej części położyć parówkę i zawinąć. Boki docisnąć. Posmarować wierzch jajkiem lub mlekiem. Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 20 min, aż ciasto się zarumieni. (u mnie nawet za bardzo się zarumieniło:)).
Smacznego:)