Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, uwielbiane przez dzieciaki, a i dorośli często się na nie skuszą.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7854
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3078
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7854
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3078
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Przygotować sprawdzone ciasto na pizzę, lub kupić gotowe. Podzielić na 4 części. Każdą z nich posmarować przecierem pomidorowym wymieszanym z oregano i bazylią. Na to poukładać cieniutko pokrojone pieczarki i bardzo drobno pokrojoną cebulkę. Posypać startym serem żółtym. Na środek każdej części położyć parówkę i zawinąć. Boki docisnąć. Posmarować wierzch jajkiem lub mlekiem. Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 20 min, aż ciasto się zarumieni. (u mnie nawet za bardzo się zarumieniło:)).
Smacznego:)