Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Parówki z jajkiem"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 175
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 790
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 175
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 790
Składniki
Parówki przetnij wzdłuż na pół, nie docinając do końca. Wywiń, formując serce, końce zepnij wykałaczką.
Masło stop na patelni, ułóż parówki, do środka każdej wbij jajko, przypraw, posyp szczypiorkiem i posiekaną papryką. Usmaż pod przykryciem.
<strong>Czas przygotowania: 15 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1,60 zł.</strong>
Przepis przysłała Małgorzata Zawadzka z Tarnowa Opolskiego</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie